GetRight на македонски јазик
GetRight 4.5
НА МАКДЕОНСКИ ЈАЗИК


Што е GetRight?
 • GetRight е идеален програм за снимање датотеки од интернет со многу можности.
 • Автори на програмата: HeadLight Software
 • Домашна страна: http://www.getright.com/
Карактеристики и новини:
 • Можноста за продолжување на снимањето и после прекин на врската.
 • Поддржува proxy сервери.
 • Удобен нестандарден интерфејс.
 • Одличната интегрираност во browserите. 
 • Новина е користењето повеќе конекции за едно снимање и можноста да во исто време се снимаат разни делови од датотеката што значително ја зголемува брзината..
За преводот:

  Важно:
 • Авторот не превзема никаква одговорност за користењето на преводот и не дава никакви гаранции.
 • За правилно прикажување на текстовите, потребна е кирилична подршка за windows.
 • Преводот работи на сите 4.5x верзии (4.5 - 4.5a - 4.5b - 4.5c -4.5d)


       makedonski prevod
            Снимете го преводот од овде :


                          download


Последна измена на: 24-11-2002 .

Сите коментари и забелешки праќајте ги на ...
  E-mail: GoceDok@Mail.com.mk